Ezért maradt el Johnny Depp koncertje

Ezért maradt el Johnny Depp koncertje

Képünk csak illusztráció! Pierre Richard francia színész, Johnny Depp amerikai színész és Maiwenn Le Besco francia rendező (b-j) a Jeanne du Barry címû romantikus történelmi filmjük díszbemutatóján a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitóestjén, 2023. május 16-án. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden elmaradt a Hollywood Vampires koncertje, előre nem látott körülmények miatt, a Blikk viszont belsős forrásból megtudta, hogy pontosan miért: Depp vélhetően „túltolta a biciklit” és leitta magát a koncert kezdete előtt. A lapnak a bennfentes forrás a következőt nyilatkozta: „Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot”.

Tekintve, hogy sokan utaztak külföldről Budapestre azért, hogy részt vehessenek a koncerten, a szervezőknek hatalmas károkat okozhatott az, hogy Depp „túltolta” a koncert előtt. A Blikk szerint a szervezők már keresik az új időpontot, addig is minden vásárló visszakapja a pénzét.