Jakab Péter: Nem rángatni kell a kormányt, hanem egy irányba tekerni!

Jakab Péter: Nem rángatni kell a kormányt, hanem egy irányba tekerni!

Fotó: Jakab Péter Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelölte is hozzászólt a Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter között kialakult visszalépési csatározáshoz. Mint azt Facebook-posztjában megjegyezte: az előválasztás egyik pozitívuma az, hogy a jelöltek az ország jövőjéről beszélhettek, a mai sajtótájékoztatókon viszont nem erről volt szó, hanem arról, hogy ki lépjen vissza. Majd hozzátette: jó lenne megérteni, hogy senkinek nem kell félrerántania a kormányt, mert az ellenzéki összefogás arról szól, hogy mindenkinek egy irányba kell kormányoznia az országot egy közös program mentén, amit nem egyes jelöltek írtak, hanem a hat ellenzéki párt közösen.

– Vigyázzunk az ellenzéki összefogásra, kicsit kevesebbet foglalkozzunk önmagunkkal és egymással, és kicsit többet az országgal – zárta az autójában, vezetés közben, telefonnal felvett beszédét Jakab Péter.