Fesd meg a karácsony varázslatát! (x)

Fesd meg a karácsony varázslatát! (x)

Semmi sem képes nagyobb örömöt csempészni a vontatott, borongós téli estékbe, mint egy üres vászon és néhány festékes tégely. A festészet ugyanis amellett, hogy eltereli a figyelmedet a karácsonyi teendők hosszú listájáról, nagyszerű módja a stílusod és a készségeid fejlesztésének.

Ha még nem ismered ki magad ebben a csodálatos világban, a Kreactivity Webáruház karácsonyi számfestő készletei remek kiindulópontot jelenthetnek. Hiszen teret adnak a szín- és ecsettechnikák megértéséhez, továbbá garantálják a gyönyörű végeredményt. Lehet, hogy egyesek „csalásnak” titulálják őket, de mi inkább úgy gondolunk rájuk, mint a mesterség elsajátítására anélkül, hogy az első néhány sikertelen próbálkozás frusztrációt okozna.

Szóval, fogj egy csésze gőzölgő forralt bort és egy mézeskalácsot, tegyél még egy fahasábot a tűzre, és merülj el a webáruház karácsonyi számfestő készleteibe ezen a télen!

Havas utca

Ez a csodás számfestő készlet a tél színpalettájának vibráló, kontrasztos és élénk színeit vonultatja fel. Így szerintünk tökéletes lehet, ha idén karácsonykor szeretnél egy kis színpompát varázsolni a faladra. Ugyan a hagyományos úton történő megfestése az apróbb részletek miatt nehézséget okoz, de a Kreactivity Webáruház prémium minőségű készlete átvezet majd a trükkösebb területeken, és segít a festészethez elengedhetetlen szilárd kéz kialakításában. Igaz, hogy némi türelem szükségeltetik hozzá, de ez a festmény olyan, amelyet aligha lehet abbahagyni.

Téli fényáradat

Ez a nyugodt színeket és melegséget árasztó készlet az egyik kedvencünk. Rengeteg különféle textúrát vonultat fel, a folyó tökéletes felületétől kezdve egészen a kémény egyenetlen részéig.

Bár a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes ragaszkodni a készlethez, nincs kizárva az sem, hogy hozzáadj néhány extra csillagot az éjszakai égboltra. Ennek a legjobb (és legszórakoztatóbb) módja az, ha veszel egy lapos ecsetet (a készletben négy darab található, mindegyik különböző alakú), fehér festékbe mártod, és a festéket a vászonra pöccinted. Ez majd változatos csillaghalmazokat hoz létre az égen. Arra azonban mindenképpen ügyelj, hogy előtte takard le a festmény többi részét, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetéseket.

Egyedi számfestő készlet

Végezetül, ha valami igazán egyedit szeretnél alkotni, lehetőséged van a kedvenc karácsonyi fényképedet számfestő készletté alakítani. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felidézd a becses emlékeket, és egyedi hatást adj egy fényképnek.

A további előnye, hogy a képzettségi szintednek megfelelő fotót választhatsz. Így, ha még csak most kezdtél ismerkedni a számfestéssel, akkor érdemes inkább egy kevesebb részlettel és nagyobb színterülettel rendelkező fénykép mellett letenned a voksodat. Ennek köszönhetően ugyanis nem veszel majd el az apróbb részekben, és a festményen fellelhető textúrák megjelenítésre koncentrálhatsz.

Ha azonban ezt túl egyszerűnek találod, akkor természetesen választhatsz egy nagyobb kihívást jelentő fényképet is a készleted megalkotásához.

Címkék: karácsony