Női cipő trendek 2022 őszén (x)

Női cipő trendek 2022 őszén (x)

Minden évszakban megváltozik egy kicsit a cipődivat. Vannak alapdarabok, amelyek minden évben velünk maradnak, viszont mindig vannak visszatérők és újdonságok egyaránt. Az idei ősszel a női cipő trend kicsit átalakult, így ebben a cikkben eláruljuk, hogyan maradhatsz idén is stílusos. Legyen szó színes sportos lábbelikről, esetleg csizmákról vagy magas sarkúkról, mindegyikből akad bőven.

Cipőtrend 2022 őszén

Ahogy a férfiak esetében, úgy a hölgyeknél is átalakulás történt a divat terén 2022 őszén. Idén ismét előtérbe kerülnek a sportcipők, de valamivel színesebb formában, mint korábban. A Borgo.hu női cipő katalógusában szerencsére bőven találni megfelelő változatot, amely a legtöbb szetthez remekül passzol. Nem lesz gondja idén annak sem, aki a csizmákat kedveli, de sportcipőkből és elegánsabb modellekből sincsen hiány.

A kényelmes, sportos darabok esetében talán az egyik legkülönlegesebb idén az ombre színátmenetes Emaks Air Kepp neonsárga változat. A márka ActiveRun alapokra építette meg ezt a 2022-es, igazán csajos újdonságot. Kiváló megoldás sportoláshoz, városlátogatásra, de nyugodtan viselhető szabadidős programok esetén is. Nagy előnye az ergonomikus kialakítás és a szintetikus textil felsőrész, amely a tökéletes szellőzésről gondoskodik. A talprész azonnal illeszkedik a láb formájához, így bármilyen terepen megállja a helyét.

Csizmák idén őszre

Az idei egyik legnagyobb sláger biztosan a Seastar márka újdonsága lesz. A gyártónak egyre szélesebb a termékpalettája, így mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló lábbelit. A hagyományos elegancia mellett a csizmákat extravagáns elemek tarkítják. A Seastart arculatának ezen kettőssége, megbízható minősége és kiváló ár-érték aránya tette igazán sikeressé a magyar vásárlók körében.

A Camil Knee hosszú szárú csizma az idei őszi-téli kollekció legfrissebb darabja, amely megfelel az idei trendeknek, emellett egyedülálló kényelem jellemzi. A masszív talpszerkezet mellett igen stabil, könnyed és biztonságos járást tesz lehetővé. A szára cipzáras, így bárki könnyedén felveheti, nem kell belepréselni se a lábat, se a nadrágot. Tökéletes választás a hidegebb őszi napokra.

Elegáns cipők, amik bármivel jól mutatnak

Mindenki ismeri a Tamarist, amely jellemzően stílusos és letisztult cipőket gyárt. Az egyik legkedveltebb európai márka a termékek tervezése és gyártása során is ügyel a minőségre, így csúcstechnológiával dolgoznak. Az idei egyik legnagyobb dobásuk az antilop-bézs női chelsea bokacsizma, amelyet sikkesség és kényelem jellemez. Remek ötvözete a bakancs és csizma párosának. Bármilyen terepen komfortos viseletet biztosít, emellet ne feledjük, hogy szinte bármivel jól mutat. Nyugodtan fel lehet venni egy elegáns szoknya mellé a munkába, de vásárlásnál is bőven megállja a helyét. Jól idomul a láb formájához, a puha talpbetét miatt pedig nem fárad el annyira a talp sem.