Komjáthi Imre MSZP-s képviselő lesz a vendég Gulyáságyú című műsorunkban

Komjáthi Imre MSZP-s képviselő lesz a vendég Gulyáságyú című műsorunkban

Komjáthi Imre országgyűlési képviselő (b.) a Gulyáságyú c. podcast felvétele után a Magyar Hang szerkesztőségében. (Fotó:Magyar Hang)

Új adással jelentkezik augusztus 5-én a Magyar Hang beszélgetős podcastja, a Gulyáságyú.

A péntek esténként 18:00-tól elérhető műsorunk következő adásban Komjáthi Imre országgyűlési képviselőt kérdezzük többek között arról, hogy hova tűnt az ellenzék, miközben a rezsit növeli, a kisvállalkozások adóterheit emeli a kormány, és szárnyal az infláció. Tartsanak a Gulyáságyúval pénteken este a Magyar Hang Youtube-csatornáján!

A Gulyáságyú előző epizódját, melyben Gelencsér András volt a vendég, itt tudják meghallgatni (benne azt is, mit üzent e heti vendégünknek a Pannon Egyetem rektora):

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.