Trump ügyvédje tévedésből egy kertészet parkolójában tartott sajtótájékoztatót

Trump ügyvédje tévedésből egy kertészet parkolójában tartott sajtótájékoztatót

Fotó: Youtube/Guardian

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rudy Giuliani pályája szeptember 11. New York-i hőséből az új Borat-film kiskorúnak hitt riporternője jelenlétében a nadrágjában turkáló balekján keresztül a Donald Trump oldalán a végsőkig kitartó, egyre nevetségesebbé váló figuráig tart. Az egykori New York-i polgármester immár képtelen leszállni a Trump-vonatról, nagy valószínűséggel a bukott elnök őt is a mélybe fogja rántani.

A Trump-kampány végóráinak egyre tragikomikusabb vergődését mi sem szimbolizálja jobban, mint az elnök tweetjében „nagy sajtótájékoztatóként” beharangozott esemény. A sajtótájékoztatóra a philadelphiai Four Seasons szállodát akarták kibérelni, de valami hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis egy kertészeti áruda parkolóját sikerült lefoglalniuk.

Ezt a céget is Four Seasonsnak (Négy Évszaknak) hívják ugyanis, bár a neve úgy folytatódik, hogy Total Landscaping, vagyis Teljes Tereprendezés, ami azért adhatott volna okot némi gyanakvásra, hogy ez nem az a luxushotel, amit szerettek volna. A szálloda gyorsan ki is tweetelte, hogy náluk ugyan nem lesz semmiféle Trump-esemény, semmi közük a kertépítéshez.

A valós helyszín, ahol Giuliani végül kénytelen volt sajtótájékoztatót tartani, egy szexshop és egy temetkezési vállalkozás tőszomszédságában van, amit persze most milliók használnak ki poénkodásra.

Az csak hab a tortán, hogy Giulianival a sajtótájékoztató közben közölték, hogy a nagy tévétársaságok projekciója szerint Biden megnyerte az elnökválasztást, amire ő gúnyosan az égnek emelte kezeit, és azt hajtogatta, hogy ne legyenek nevetségesek:

(USA Today)