A sebességmérés mestere (x)

A sebességmérés mestere (x)

Néhányan imádják a bringás túrákat, és számukra a tekerés egyenlő a kikapcsolódással, míg vannak, akik sportot űznek ebből, megint mások csak a sarki boltig mennek kerékpárral. Ahány ember, annyiféle személyiség létezik a világon, ezt pedig a bringás piac is jól tudja.

Bármelyik csoportba is tartozol, gondolom neked is fontos, hogy betartsd a szabályokat és hogy lemérd a fejlődésed. Ilyenkor a sebességünkkel kell tisztában lennünk. A következő pár sorban most elhoztam neked egy-két bringás computert, amely segít neked a sebességmérésben. Ismerkedj meg a Cube Race Peakkel!

Modern világ – bringás computerek

Ma már senkit nem lep meg, ha magától megy a fűnyíró, az öntözőrendszer vagy éppen a porszívó. Miért lepődnénk meg azon, ha néhány bringás kiegészítő is nagyon okos lenne?

A kerékpáros computereknek számtalan verziója ismert, így azoknak eltérő a fejlettségi szintje is. A kiválasztás során sok mindent kell figyelembe vennünk, de szerencsére ez sem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik!

Vannak például olyan márkanevek, amelyeknek minden terméke garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A Cube egy tipikusan ilyen márka, ezért is tartják sokan a kerékpárosok kedvencének. Persze vásárlás előtt érdemes tájékozódni is az egyes kategóriákról és azok elemeiről, hogy tudjuk, hogy egyáltalán mire való az adott kiegészítő. Mi is éppen ezt fogjuk most tenni!

Milyen típusokat kell ismernünk?

A kerékpáros computerek között különböző kategóriájú darabok vannak, nekünk csak azzal kell tisztában lennünk, hogy melyiket érdemes beszereznünk. Lássuk, hogy miben is különböznek ezek!

Nos, amennyiben csak hobbi szinten űzzük a bringázást, akkor megteszi az olcsóbb computer is, hiszen ilyenkor bőven elég, ha leolvashatjuk a sebességet, a menetidőt vagy a megtett utat.

A közép- és felsőkategóriás termékek már GPS alapú készülékek, amelyek vezeték nélkül működnek, és ezek már „mindent is” tudnak!

Amennyiben neked is jól jönne egy „okoskütyü”, akkor érdemes szétnézned a MaxBike sebességmérői között, itt akár SZÉP kártyával is fizethetsz!

Mit tud a Cube Race Peak?

A stabil adatátvitelt és összeköttetést a vezeték nélküli computerek teszik lehetővé, amelyek rendkívül tartósak és pontosak. DE! Érdemes ezen a területen is csak a minőségre hajtani!

A Cube sebességmérő computerébe például egyenesen 34 funkció lett beépítve. Az automatikus indítás és leállítás funkciók mellett a beépített barométer is igen hasznos, hiszen ezzel egzakt módon határozhatjuk meg a magasságot és a hőmérsékletet is. Egyszerűen rögzíthetjük, gumiszíjas kialakításának köszönhetően.

Ne feledd, hogy a fejlett technológiával ellátott termékeknek ilyen és ehhez hasonló ismérvei vannak! A Cube szerencsére minden bringás életét megkönnyíti minőségi bringás termékeivel!

Címkék: kerékpár