Ellenzéki előválasztás: megszólalt a Fidesz is

Ellenzéki előválasztás: megszólalt a Fidesz is

Előválasztási sátor a Bikás parkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagálás a baloldal előválasztásokkal kapcsolatos vádaskodásaira, Saját bénázásukat ne kenjék másra – ennyit reagált a Fidesz vasárnap reggel arra, hogy szombaton, két óra működés után leállt az ellenzéki előválasztás informatikai rendszere, a szervezők szerint informatikai támadás miatt, az ellenzéki pártok pedig a kormánypártokat sejtik a háttérben.

Szombat esti közös közleményükben ezt írták az összefogásban résztvevő pártok vezetői: „A hatalom emberei megijedtek attól, hogy az emberek szombat reggel tömegesen akarják kinyilvánítani a véleményüket az előválasztáson, tömegesen kívánnak hitet tenni a változás mellett. Ám hiába indítottak támadást az intézmény informatikai rendszere ellen, innen is üzenjük nekik: tervük nem fog megvalósulni. A Karmelita kolostor urainak offenzívája csak ideig-óráig akaszthatja meg a munkát, a beavatkozás elhárítása után újult erővel folytatjuk a munkát. Hogy odafent még jobban megértsék, nyomatékkal üzenjük: Stop, Orbán!”.

A Fidesz közleménye csak az MTI sajtószolgálatában jelent meg, maga az MTI nem dolgozta fel, ahogy egyetlen hírt sem adott ki az előválasztásról vagy annak leállásáról sem.