Mosott ruhák kiszállítása a cége ajtajáig (x)

Mosott ruhák kiszállítása a cége ajtajáig (x)

Cégként a legtöbb esetben nincs feltétlenül arra idő, hogy mindent egymagunk intézzünk el, így segítségre lehet szükségünk. A segítség pedig néha a legváratlanabb helyről jön, például a szállításban, munkaruházat biztosításában, bérlésében és a tisztításban. Ha mindezek pedig kontrollált költségekkel járnak, akkor igazán szerencsések lehetünk.

Méretlevétel, szállítás, ellenőrzés és javítás

A munkaruházat elengedhetetlen része a szolgáltatóiparnak, legyen szó vendéglátásról vagy nehéziparról. Az alábbi iparágakban mindenképp szükség lehet munkaruházatra:

• Vegyipar
• Gyógyszeripar
• Könnyűipar
• Nehézipar
• Vendéglátás

A munkaruházat pedig lehet dzseki, köpeny, vagy akár hegesztő nadrág is. Iparág és szakma válogatja, mire lehet szüksége, de az biztos, hogy minden nap, minden órában tisztának és higiénikusnak kell lenniük. Ez azt jelenti, hogy nem mindegy, milyen körülmények között tisztítja és tárolja ezeket a textíliákat.

Az Elis szakértőkből álló csapata pontosan tudja, mire van szüksége, és a dolgozói méretvételétől át a logózásig bármire képeseket. Az egészségügyben, vagy az élelmiszeriparban, ahol magas szintű szabályoknak és szabványoknak kell megfelelni, külön eljárásokat használunk, amelyek megfelelnek a RABC, vagyis Risk Analysis Biocontamination Control szabványnak. Minden ruházati terméket mikrochippel is ellátunk, így nyomon követhetjük azokat. A MyElis felületén akár személyesen is nyomon követheti dolgozói ruházatának életét.

Mosás, szárítás, szállítás?

Felmérjük az igényeket, méretet veszünk, és elkészítjük a munkaruházat minden egyes elemét. Ha elkészült, természetesen házhoz, vagyis ebben az esetben cége ajtajáig szállítjuk, de ezután sem engedjük el a kezét!

Természetesen, amennyiben igényli, ellenőrizzük, javítjuk, mossuk és tisztítjuk a termékeket. Az ipari mosoda használata azért is ajánlott a munkaruházat mosása esetén, mert így van arra esély, hogy egyszerre akár 70 kilogrammnyi ruhát is mossunk. A mosás után szárítógépbe kerülnek a termékek, így nincs szükség teregetésre. Az ipari mosodának hála pedig mindez rövid időn belül elkészül! Időt, energiát, és nem utolsósorban pénzt takaríthat meg.

A munkaruha ugyanis cége arca lesz. Legyen szó hímzett logóról, nyomtatott logóról vagy egyszínű, de biztonságos munkaruháról, a munkavállalói teljes értékű reklámfelületnek minősülnek általa. A vendégek ezt látják meg először, például egy étteremben, és az élelmiszer feldolgozásban pedig a kényelmet, a nehéziparban pedig a maximális védelmet biztosítja a dolgozók számára. Egy kantáros, láthatósági szalaggal felszerelt hegesztő nadrág ugyanis tűzálló és hőálló is kell, hogy legyen, így biztosítva a dolgozók védelmét. Ehhez pedig ugyanúgy hozzátartozik az is, hogy akár azonnal tudjon cége biztosítani tiszta, mosott váltóruhát a dolgozói számára. Ha ugyanis hirtelen tönkremegy, elhasználódik, akkor az Elis ellenőrzése után akár annak megjavítására is van lehetőség, és természetesen ebben az esetben is biztosítjuk a javítás utáni tisztítást.

Alkalmazottai életének megkönnyítése és a teljesítmény maximalizálása érdekében tehát elengedhetetlen a munkaruházat. Az Elis-nél pedig lehetősége van személyre szabott ruházatot igényelni, azokat szakszerűen mosni, vasalni, szállítani, és szükség esetén ellenőrizni és javítani. Vágjon bele most a tökéletes munkaruházat megszerzésébe, ami biztosítja a kényelmet és a biztonságot munkavállalói számára!