Ország- és világjáró riportok, interjúk, közéleti elemzések – Mindez a Magyar Hang Pluszon

Ország- és világjáró riportok, interjúk, közéleti elemzések – Mindez a Magyar Hang Pluszon

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hogyan vélekedik Bödőcs Tibor Orbán Viktor safe space-éről? Mit gondol Nagy Ervin az oktatásról? Mi történik Lengyel Tamással, mióta nyíltan kritizálja a kormányt? Mi a véleménye Bródy Jánosnak az orbáni hatalomgyakorlásról?

Hogyan lehet korrigálni az elmúlt évtizedben elkövetett hibákat Jaksity György szerint? Mire kárhoztatjuk az alacsony munkaerőt Filippov Gábor elmondása alapján? Miként vélekedik Holoda Attila a jelenlegi energiahelyzetről?

Mit mond a rendőrök elől autóval menekülő tarnazsadányi férfi, aki az egyenruhások szerint rájuk is támadt? Miért nevezték Kolerásnak a cigánysort Kelet-Magyarország legszegényebb régiójában? Mi az a belövő szoba a Hős utcában?

Milyen a gömörszőlősi mintagazdaság? Milyen egy kert hajléktalanoknak? Mi a helyzet a Debrecenbe tervezett akkumulátorgyárral?

Olvassa Ön is írásainkat reklámmentesen a Hang.hu oldalon a Magyar Hang Plusz előfizetőjeként, havonta mindössze 1 690 forintért! Itt megtalálja a részleteket a havi és az éves előfizetésről!

És hogy mit kap még ezért az összegért? Véleményformáló állandó szerzőink publicisztikákat közéletről, politikáról, társadalmunkról, fejlődésről, aktuális csatározásokról és a mindennapi életről.