Véleményformáló szerzők a Magyar Hang Pluszon

Véleményformáló szerzők a Magyar Hang Pluszon
Zajlik a munka a Magyar Hang szerkesztőségében (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Lányi András, Verebes István, Nagy Bandó András, Nagy Attila Tibor, Vona Gábor, Gazda Albert, Nagygéci Kovács József, Benedek Szabolcs. A Magyar Hang szűkebb csapatából pedig Szerető Szabolcs, Dévényi István, Reichert János és újra Körmendy Zsuzsanna. Számos ember, akinek odafigyelnek a véleményére, kíváncsiak a meglátásaira, akiknek írásai szórakoztatóak, elgondolkodtatóak és akár még iránymutatóak is.

Ők a Magyar Hang állandó szerzői, akiktől nap mint nap olvashat publicisztikákat közéletről, politikáról, társadalmunkról, fejlődésről, aktuális csatározásokról és a mindennapi életről.

Olvassa Ön is írásaikat reklámmentesen a Hang.hu oldalon a Magyar Hang Plusz előfizetőjeként, havonta mindössze 1 690 forintért! Itt megtalálja a részleteket a havi és az éves előfizetésről! 

És hogy mit kap még ezért az összegért? Mélyebb, alapos újságírói munkával készült írásokat: ország- és világjáró riportok, interjúk, közéleti elemzések, mindazt, amit a Magyar Hangtól megszoktak, ami igazán megkülönböztet minket másoktól.

Mutatunk egy kis ízelítőt: